PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell amplia el contracte de les marquesines de transport públic per cinc anys més

Sabadell amplia el contracte de les marquesines de transport públic per cinc anys més

Amb el nou contracte l’Ajuntament ingressarà en concepte de cànon 1,1 milions d’euros. JC Decaux Eespaña, SLU és l’empresa que va obtenir la concessió al juny de 2001, la qual finalitza el 15 de juny de 2019.

Amb l’ampliació, Sabadell incorporarà 10 noves marquesines, 35 pals indicadors de parada d’autobús (que incorporaran pantalles d’informació del servei de bus), 20 unitats d’avancers (o plataformes prefabricades de formigó), 20 indicadors de senyalització de les línies d’autobús per a marquesines i  6 pals de senyalització direccional urbana, entre altres millores.

Així mateix, en un termini màxim de 3 mesos, l’empresa concessionària renovarà diferents elements que són antics o bé es poden millorar. Així, el contracte recull el següent:

  • La substitució dels 10 panells d’informació variable per uns altres de nova tecnologia amb sistema de gestió.
  • L’adaptació de tota la il·luminació de les marquesines i dels elements publicitaris a tecnologia LED.
  • La revisió de tots els quadres horaris de les marquesines i l’actualització dels plànols que s’hi exposen, com també els que hi ha penjats als mupis (suports publicitaris instal·lats en elements de mobiliari urbà situats en els llocs més concorreguts).
  • La substitució de tots els vidres ratllats o amb àcid, retocs integrals de pintura i repàs exhaustiu dels cargols i de les subjeccions de les marquesines.
  • La reparació de la part inferior dels mupis.
  • La revisió de tots els indicadors de senyalització direccional urbana i la renovació dels panells i serigrafiats que calgui, així com la seva adaptació a la normativa vigent.
  • La renovació de tots lavabos públics que hi ha a les marquesines.