PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Gairebé 155.000 persones podran votar en les eleccions municipals i europees del diumenge 26 de maig

Gairebé 155.000 persones podran votar en les eleccions municipals i europees del diumenge 26 de maig

A més dels ciutadans i ciutadanes espanyoles que figuren al cens electoral, també podran votar les ciutadanes i ciutadans estrangers de la Comunitat Europea i d’altres països amb acord de reciprocitat amb Espanya, que van sol·licitar la seva inclusió al cens dintre dels terminis establerts. Aquests darrers països són els següents: Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Trinitat i Tobago i Xile.

Servei de transport

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al lloc de votació. Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte a partir d’ara –o el mateix diumenge– amb la Creu Roja al telèfon al 659 92 77 88.

D’altra banda, l’Ajuntament habilitarà un dispositiu especial que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per garantir el funcionament dels equips informàtics, les aplicacions de gestió i el funcionament del web electoral, com també un centre d’atenció als electors. En aquest cas, el servei s’encarregarà de donar suport tant als membres de les meses electorals com a la ciutadania sobre el cens electoral i la ubicació dels col·legis electorals, informant des del 93 726 42 11. Aquest telèfon només serà operatiu el diumenge 26, en horari de 8 a 20 h.

La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparà de la vigilància dels col·legis electorals. A més, hi haurà equips d’emergència per resoldre qualsevol incidència que es pugui produir.

Avanços de participació

Entre les 8 i les 9 h es constituiran les meses electorals. A les 9 h es començarà a votar. Els avanços de participació seran a les 14 h i a les 18 h. A les 20 h es tancaran els col·legis i s’iniciarà el recompte de vots.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa

La jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa electoral) es podran seguir al web municipal. Així mateix, els resultats es podran seguir mitjançant telèfons mòbils amb connexió a Internet a http://m2.sabadell.cat/eleccions.