PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Beethoven protagonitzarà la programació municipal de concerts simfònics de la propera temporada

Beethoven protagonitzarà la programació municipal de concerts simfònics de la propera temporada

D’aquesta manera, l’OSV  interpretarà la Cinquena Simfonia del compositor de Bonn el divendres 20 de febrer, a més de l’Obertura Egmont i la Cantata sobre la mort de Josep II del mateix compositor. El divendres 31 de gener hi ha programat el Concert de piano i orquestra n. 4, que interpretarà la pianista Olga Scheps, dirigida pel director Victor Pablo Pérez. Finalment, el 29 de maig la Novena Simfonia, un dels màxims exponents de l’obra de Beethoven, tancarà la temporada a Sabadell.

A més d’aquest compositor, també hi haurà el Tribut a John Willians el divendres 15 de novembre al Teatre la Faràndula, acompanyat d’imatges de pel·lícules com Jurassic Park, La llista de Schindler, Encontres a la 3ª fase o El patriota, entre altres. Aquest espectacle comptarà amb la veu de l’actor Salvador Vidal, que situarà al públic en la trama de la pel·lícula.

Tampoc faltarà en aquest nova temporada el tradicional Festival de Valsos i danses dirigit Andrés Salado. El director madrileny ha esdevingut un fenomen mediàtic formant part de la darrera edició del concurs Prodigios emès per La 1 de Televisió Espanyola.

Un altre compositor que serà present aquesta temporada de concerts simfònics serà Wolfgang Amadeus Mozart. El 27 de març, al Teatre la Faràndula, la directora i violinista Birgit Kolar interpretarà l’Obertura de Don Giovanni, la Simfonia Concertante per a violí, viola i orquestra  en Mi Bemoll i la Simfonia número 30 “Praga”.

Les entrades ja són a la venda

D’altra banda, ja es poden comprar les entrades per a tots aquests concerts i, a partir del dimecres 26 de juny, ja es podran comprar també les entrades de la majoria d’espectacles de teatre, música, dansa, circ i arts visuals de la programació dels quatre equipaments escènics municipals.

La venda d’entrades i el nombre d’abonats al cicle dels concerts simfònics de l’OSV ha anat creixent aquests darrers anys. De 155 abonats de la temporada 2012-2013 s’ha arribat als 243 abonats de la temporada passada. D’unes 2.700 entrades que es van vendre fa sis temporades, els darrers anys s’ha crescut de forma considerable, amb una mitjana de 4.300 espectadors. Les xifres confirmen la qualitat dels concerts de l’OSV i el treball constant que s’està fent amb els públics.

L’Ajuntament de Sabadell i l’OSV treballen plegats en diversos programes de formació i creació de públics, amb activitats per a nadons, escolars, gent de la tercera edat i estudiants de música. El projecte A-Cordant, per exemple, permet que escolars de la nostra ciutat entrin en contacte directe amb els instruments de corda i facin un concert final a la Faràndula, un bon exemple de projecte compartit i compromís social.