PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Avança la remodelació de la plaça de Montcortès, al barri de Torre-romeu

Avança la remodelació de la plaça de Montcortès, al barri de Torre-romeu

Avui, durant una visita als treballs que s’estan fent a la plaça, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha comentat que

des del Govern aquestes setmanes farem visites a les diferents obres que s’estan portant a terme a la ciutat per comprovar com s’hi estan desenvolupant i veure si es produeix algun possible desajust.

Sobre els treballs a la plaça, Farrés ha afirmat que

la voluntat és dignificar i guanyar espais per fer-hi diferents activitats, alhora que es contribueix a garantir la connectivitat al barri.

Per la seva part, el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, ha comentat que

estarem atents als projectes que ja estaven iniciats quan vam arribar al govern, amb l’objectiu que es desenvolupin de la millor manera possible i atenent al màxim possible les demandes dels veïns i veïnes.

Estat dels treballs

A hores d’ara ja s’ha creat l’estructura general de la plaça, formada per plataformes i camins, i s’hi estan ubicant els diferents elements d’ús lúdic.

Un cop remodelada, a la plaça de Montcortès hi haurà, d’una banda, l’espai on es distribuiran els elements lúdics per a joves i adolescents i, de l’altra, l’espai amb arbres i una zona d’estada. Un dels dos camins principals connectarà aquests dos espais longitudinalment i anirà acompanyat per l’arbrat existent. L’altre camí principal, perpendicular a l’anterior, separarà aquestes dues zones i connectarà la plaça amb el Centre Cívic de Torre-romeu.

Pel que fa a l’espai obert d’activitats lúdiques es dividirà en quatre: una zona amb una pista multifuncional, una zona on es podrà jugar a ping-pong, una altra on fer exercicis físics i una darrera on poder practicar skate. A l’hora d’escollir els elements que formen part d’aquests quatre espais, s'ha tingut en compte que els aparells escollits permetin diferents  activitats per als usuaris de més de 14 anys i poder esdevenir, d’aquesta manera, lloc de trobada i reunió del jovent.