PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Fira Sabadell estrenarà la programació de tardor que culminarà amb el Congrés de Fires de Catalunya

Fira Sabadell estrenarà la programació de tardor que culminarà amb el Congrés de Fires de Catalunya

El Congrés de Fires de Catalunya ha seleccionat Fira Sabadell per acollir aquest any l’esdeveniment de referència del món firal i punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector. Aquest és un congrés en el qual participen promotors, públics i privats, així com proveïdors de serveis vinculats tots amb l'organització de certàmens firals. La trobada tindrà lloc els dies 20 i 21 de novembre. Fins a finals d’any s’han previst un conjunt de propostes de temàtiques diferents:

2a Fira DIYversió!, 4,5 i 6 d’octubre

DIYversió! torna per segon any consecutiu a Fira Sabadell. Es tracta la 2a fira de manualitats i aficions de Sabadell promoguda directament per Fira Sabadell pensada per a tothom, de qualsevol edat, que vulgui gaudir del seus passatemps preferits. Durant els dies 4, 5 i 6 d’octubre es podrà trobar tot per crear, imaginar.  La Fira acollirà  un mercat amb venda directa al públic, tallers, classes i demostracions, zona d’activitats infantils, zona food-trucks i molt més.

24a Fira Nuvis del Vallès, 19 i 20 d’octubre

També aquest any arribarà de nou Fira Nuvis el 19 i 20 d’octubre amb un llarg recorregut a la ciutat arribant en aquesta ocasió a la 24 edició. Fira Nuvis és la cita per a qui busca productes i serveis per a casaments i celebracions especials. A més de tots els expositors presents a la fira el certamen inclou un conjunt d’activitats paral·leles obertes al públic visitant.

1e Congrés de Qualitat de l’Aire, 24 i 25 d’octubre

Els dies 24 i 25 d’octubre el primer Congrés de Qualitat de l’Aire es convertirà en l’epicentre de la gestió de la contaminació atmosfèrica a escala nacional a la Fira Sabadell. L’esdeveniment aplegarà més de 70 ponents de relleu nacional, estatal i internacional, amb un total de 24 sessions de treball estructurades en vuit temàtiques: Salut; Emissions; Mobilitat; Urbanisme; Sensibilització; Fiscalitat; Avaluació, i Modelització, a més d’un seguit de ponències conjuntes. D’altra banda, s’instal·larà una zona expositiva amb solucions tecnològiques i presentacions professionals, preseleccionades per un comitè tècnic.

Dinosaurs Tour, 1, 2 i 3 de novembre

A principis de novembre arriba a Fira Sabadell Dinosaurs Tour que segons l’organització és la major exposició de dinosaures animatrònics a mida real.

2a FiraCasa Vallès , 8, 9 i 10 de novembre

FiraCasa és el saló de l’immoble on llogar, comprar, vendre o reformar i es podrà visitar els dies 8, 9 i 10 de novembre. El saló vol esdevenir en un referent del sector fora de Barcelona.

2a Expo Nadó Sabadell, 6, 7 i 8 de desembre

Abans de tancar l’any la programació firal  es completarà amb Expo Nadó. Aquesta fira torna a la ciutat els dies 6,7 i 8 de desembre. Pretén donar resposta a les necessitats de les famílies que amb bebès de 0 a 4 anys o que estan esperant tenir.

Capacitat d’atracció de Fira Sabadell

La capacitat d’atracció de Fira Sabadell va ser de 75.223 visitants i 405 empreses assistents amb 177,5 dies ocupats l’any 2018. Aquestes xifres consoliden aquest edifici municipal ubicat estratègicament com una plataforma de promoció corporativa, empresarial i comercial important i punt de trobada de gent de fora i dins de la ciutat. 

Com indica la tinenta d’alcaldessa de Montserrat González, responsable de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu,

“Fira Sabadell amb més de deu anys de vida és un edifici amb una projecció rellevant i referent dins del sector per la seva competitivitat que volem reforçar encara més durant aquest mandat”.