PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Obertes les inscripcions per participar en la 22a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

Obertes les inscripcions per participar en la 22a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

Les diferents sessions tractaran les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: que ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació: element fonamental de l’acció voluntària, els drets i deures de la persona voluntària i de l’organització del voluntariat dins d’una entitat i acabarà amb una taula rodona amb experiències de persones voluntàries d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

El curs l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell i la Creu Roja Sabadell i compta, a més, amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i la Fundació Avan.

Les classes tindran lloc els dies 11, 13,18 i 20 de novembre, de 18 a 21 h, al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16) i està reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. El curs és gratuït i les places són limitades.