PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Dispositiu especial demà per garantir el repartiment de mascaretes entre els usuaris i usuàries del transport públic

Dispositiu especial demà per garantir el repartiment de mascaretes entre els usuaris i usuàries del transport públic

El repartiment tindrà lloc a les diferents estacions de tren de la ciutat, siguin de FGC o de RENFE, així com a l’estació d’autobusos, a les principals parades de bus i a l’interior dels vehicles. D’aquesta manera es vol conscienciar la població de l’obligatorietat de fer ús de les mascaretes alhora que se’ls recorda que cal portar-ne una si es té intenció d’agafar algun transport col·lectiu.

Així mateix, s’han editat flyers informatius indicant com cal posar-se i treure’s la mascareta, recordant l’obligatorietat d’utilitzar-la al transport públic i donant altres recomanacions com la conveniència de mantenir la distància de seguretat, de rentar-se les mans freqüentment i de respectar els horaris establerts per a la sortida dels diferents col·lectius, així com d’evitar les hores punta en els desplaçaments.

El govern municipal apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixin a superar col·lectivament l’actual situació d’emergència sanitària.