PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament amplia els carrers amb prioritat per a vianants per al proper cap de setmana

L’Ajuntament amplia els carrers amb prioritat per a vianants per al proper cap de setmana

Així, els propers dissabte, diumenge i dilluns –dia de La Salut– es transformaran en zones de prioritat per a vianants el carrer de Sant Miquel a la Creu Alta – entre la plaça dels Usatges, plaça de l’antic Vapor Cusidó i la plaça de Carrasco i Formiguera -; els carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample, entre la ctra. de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís; i el carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà, entre la Ronda de Santa Maria i ctra. de Barcelona. 

Aquestes vies se sumarien a les que ja es van tancar al transit el cap de setmana passat, concretament l’eix central (des de la via de Massagué fins gairebé al capdavall de la Rambla) i alguns trams de les avingudes de Barberà -a la zona sud- i de les avingudes de la Concòrdia i de Matadepera –al nord–. 

Senyalització per caminar per la dreta

Demà dijous a la nit es començarà a pintar senyalització específica al paviment de vorera a eixos de les diferents zones, per recomanar a la ciutadania que camini pel costat dret, de manera que entre totes i tots ajudem a garantir la distància entre persones. Una recomanació que també es difondrà els propers dies a través de nova senyalització que es col·locarà a cruïlles i passos de vianants.

   

Aquesta nova senyalització s’estendrà per més de 75 carrers distribuïts als set districtes, incloent-hi les principals vies dels diferents barris. En total es pintaran 940 símbols, abraçant una longitud total de 44,4 km. 

Cal recordar en aquest sentit que, tal com es va fer el cap de setmana passat, l’Ajuntament col·locarà lones a diferents punts d’accés a les zones tallades al trànsit amb consells d’utilitat per a la ciutadania en l’espai públic. També es distribuiran cartells informatius als edificis plurifamiliars dels carrers que tinguin canvi de prioritat.

Denúncies per no respectar l’Estat d’Alarma

D’altra banda, des de diumenge 15 de març i fins ahir dimarts, 5 de maig, la Policia Municipal ha interposat 2.006 denúncies per no respectar les restriccions de l’Estat d’Alarma. Des de l’Ajuntament es recorda la necessitat que tothom respecti les mesures decretades. El govern municipal apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixin a superar col·lectivament l’actual situació.