Millores en l’accés i la mobilitat interna a la zona dels “planetes” de Can Feu

Escrit a .

Millores en l’accés i la mobilitat interna a la zona dels “planetes” de Can Feu

Aquestes actuacions puntuals, que ja es van presentar al veïnat abans del confinament per la Covid-19, crearan nous punts d’entrada i sortida al barri millorant-ne la seguretat. De la mateixa manera, es recupera al trànsit la part del carrer de Fraser Lawton –que havia quedat tallada durant les obres de soterrament dels FGC– per garantir una bona connectivitat interna. 

La intervenció, que és una de les primeres que es fa amb la nova contracta de manteniment de voreres, consistirà concretament en el canvi de sentit de circulació de l’esmentat carrer per guanyar un accés al barri des de la rambla d’Ibèria. També es faran arranjaments puntuals en el paviment i en la senyalització per tal que sigui transitable fins al carrer de Júpiter. L’objectiu final és millorar la circulació per l’interior de la zona.

Al mateix temps, la represa i acabament de les obres de la rambla d’Ibèria –que tenen l’objectiu de millorar els desplaçaments a peu i amb bicicleta– permetrà guanyar un altre accés al barri des de la rambla, tant de sortida com d’entrada, pel carrer de Mart. 

Imprimeix