PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Llum verda definitiva al projecte del Portal Sud

Llum verda definitiva al projecte del Portal Sud

El Pla Especial de sistema de comunicacions defineix el sistema viari d’aquest sector. Té la missió de millorar l’entrada i sortida a Sabadell des del lateral de la C-58, fent-la més funcional i respectuosa amb les característiques topogràfiques i mediambientals de l’entorn caracteritzades pel pas del torrent que desemboca al riu Sec. Aquest es respecta amb un nou pont de 40 metres de llum sobre el mateix.

El projecte simplifica el funcionament dels accessos de la C-58 i permet una millora substancial dels accessos a l’aeroport (minimitza l’afectació dels terrenys de la seva propietat gràcies a un acord d’intercanvi de terrenys) i als polígons industrials de Sabadell i Sant Quirze. També preveu la creació de nous espais lliures i nous recorreguts per a vianants i de bicicletes.

La solució viària s’ha plantejat en base a un estudi de simulació de trànsit que té l’informe favorable de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat. I ha estat adoptada pel POUM de Sant Quirze del Vallès.