L’Ajuntament reforça la senyalització per mantenir la distància de seguretat a la via pública

Escrit a .

L’Ajuntament reforça la senyalització per mantenir la distància de seguretat a la via pública

Es tracta, d’una banda, de pintar 360 logos a 60 passos de vianants dels eixos principals de la ciutat en què es recorda que cal mantenir la distància de 2 metres entre les persones. I, d’altra banda, de pintar 152 logos a les 29 parades d’autobús més rellevants, que senyalen on es pot estar qui espera l’autobús, mantenint una distància prudent.

Aquestes mesures se sumen a les que ja es van aplicar fa uns dies i que són ben visibles. És la recomanació d’anar per la vorera dreta i per la dreta de la vorera, que s’ha pintat a 940 punts i que sumen un total de 44 quilòmetres a diferents vies públiques de Sabadell.

Carrers tallats al trànsit, aquest cap de setmana, entre les 9 del matí i les 9 del vespre

L’Ajuntament continua apostant per facilitar espais de la via pública on els vianants puguin passejar i fer esport mantenint la distància i sense haver d’estar pendents del pas de vehicles, mentre dura l’espai d’alarma. Amb aquest objectiu, aquest cap de setmana es tornaran a tallar diferents carrers, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, excepte a l’avinguda de Matadepera, que comença a les 10 del matí per facilitar la càrrega i descàrrega als establiments comercials.

És el cas, d’una banda, del tall de trànsit de l’eix central –des de la plaça de les Dones del Tèxtil fins gairebé als Cinemes Imperial– i d’alguns trams de les avingudes de Barberà, de la Concòrdia i de Matadepera, al sud i al nord de Sabadell, respectivament.

I, d’altra banda, del carrer de Sant Miquel a la Creu Alta –entre la plaça dels Usatges i el carrer de Can Puiggener–; els carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample –entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís–, i el carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà –entre la ronda de Santa Maria i la carretera de Barcelona.

Imprimeix