PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Davant del perill de rebrot al sud de la ciutat, l’Ajuntament activa un dispositiu especial

Davant del perill de rebrot al sud de la ciutat, l’Ajuntament activa un dispositiu especial

La qüestió més preocupant està sent el fet que no siguin casos concentrats en punts concrets, sinó que estan dispersos per tota l’àrea bàsica de salut. A més, no se n’han pogut identificar orígens clars com són agregats familiars o comunitaris, fet que està dificultant molt la traçabilitat.

Per tot això l’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa un dispositiu especial a la zona. En els propers dies, l’Ajuntament penjarà avisos a les comunitats de veïns recordant les mesures d’higiene i seguretat, així com demanant la col·laboració de tothom per detectar possibles focus.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha contactat amb les associacions de veïns i s’ha coordinat amb la Creu Roja per informar i controlar situacions irregulars com celebracions o botellons. En els propers dies es concentraran agents cívics de l’Ajuntament a la zona per informar i reconduir actituds de risc com no dur la mascareta o fer reunions sense mantenir la distància. De la seva banda, la Policia Municipal seguirà amb la seva activitat de control del compliment de l’ús obligatori de la mascareta, control de les mesures a bars i terrasses, així com d’activitats no permeses com els botellons al carrer.

Demà dijous, en el mercadet setmanal al sud, l’Ajuntament hi instal·larà un punt covid fixe d’informació.