PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els propers dies es portaran a terme millores de ferms i clavegueram a diferents carrers de la ciutat

Els propers dies es portaran a terme millores de ferms i clavegueram a diferents carrers de la ciutat

El projecte Fem Barri ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000€ i es pot consultar en aquest enllaç.

D’aquesta obra, que té per objectiu afavorir la seguretat en el trànsit i en els desplaçaments, se n’encarreguen quatre empreses diferents i durarà en total gairebé deu mesos.

Millora dels ferms

Continuant amb el pla de millora de ferms d’un centenar de vies públiques de Sabadell, aquesta setmana, entre el dilluns 24 i el divendres 28 d’agost, s’intervindrà en cinc vies públiques més. Es tracta de la ronda de la Roureda, el carrer de Benavarri, la plaça de Ca n’Oriac, el carrer del Montcau i el carrer del Berguedà, tots situats al districte 3, al nord de Sabadell.

Dilluns 24 d’agost comencen les tasques de la Ronda de la Roureda. Aquests treballs comportaran afectacions al trànsit. L’horari d’aquestes actuacions serà des de les 8h fins les 19h aproximadament i en quedarà afectada la circulació d’autobusos.

Dimecres 26 i dijous 27 d’agost serà el torn de la renovació del ferm al carrer del Berguedà, situat a Ca n’Oriac. En aquest cas, es tallarà la circulació al tram entre els carrers del Lluçanès i de la Segarra des de les 8h fins a les 19h. També dimecres 26 s’enceta la renovació de l’asfaltat al carrer de Benavarri, la plaça Ca n’Oriac i el carrer de Montcau.

Mentre durin les obres, l’estacionament i l’accés als guals en aquests carrers es podrà veure afectat, per la qual cosa l’empresa encarregada dels treballs avisarà de manera oportuna.

Treballs al clavegueram

El carrer del Ripoll, al districte 1r, està tallat al trànsit fins el proper 28 d’agost per la construcció d’una claveguera. Amb motiu d’aquesta nova instal·lació, el carrer està tallat en el tram entre els carrers de Covadonga i Bonavista. En la cruïlla amb Covadonga, de fet, hi ha un estretament del pas que obliga els vehicles a circular pel carrer del Ripoll en direcció a Alfons Sala. També la setmana del 24 d’agost es faran tasques d’asfaltat en aquesta zona, un cop finalitzades les feines al clavegueram.

Al llarg de la setmana del 24 d’agost hi haurà afectacions puntuals al trànsit en algunes cruïlles de la zona Centre, en horari de 8h a 14h, per realitzar tasques de neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram a la Ronda de Zamenhof i als carrers de Torres i Bages i d’Alemanya. En aquest cas, no serà necessari desviar el trànsit.