PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Aportació extraordinària de la Diputació de Barcelona per reforçar principalment els serveis de suport a empreses i emprenedors

Aportació extraordinària de la Diputació de Barcelona per reforçar principalment els serveis de suport a empreses i emprenedors

Els fons s’afegiran al desenvolupament de serveis consolidats per a la creació d’empreses i l’acompanyament d’aquestes d’acord amb les demandes i necessitats. Per tant, tindran a disposició serveis de suport i assessorament, així com accés a una oferta formativa específica, entre d’altres accions.

Una altra part de l’aportació de la Diputació es destinarà a l’anomenada Oficina Tècnica Laboral (OTL), un servei d’orientació i acompanyament laboral adreçat, d’una banda, a persones en tractament de salut mental en seguiment per part dels professionals d’un Centre de Salut Mental o de les Àrees Bàsiques de Salut i, d’altra banda, a empreses amb necessitat de personal que aposten per la integració laboral d’aquest col·lectiu.

El treball de l'OTL és possible gràcies a la cooperació entre totes les parts implicades en la integració d’aquestes persones. Així, es treballa conjuntament entre diferents departaments de l'administració, les empreses, les associacions, les persones beneficiàries del servei i les seves famílies.

La subvenció també permetrà fer una aportació extraordinària a l’Observatori de l’Economia Local. Integrat per professionals especialitzats en la recollida i l’anàlisi de dades, l’OEL constitueix una eina de coneixement de la ciutat amb vocació de facilitar la presa de decisions, tot apuntant les perspectives de creixement general i sectorial de l’activitat econòmica de l’entorn. Per mitjà de l’OEL s’editen diferents publicacions. Alhora des de l’OEL, s’atenen comandes de qualsevol persona o empresa interessada en obtenir informació sobre la ciutat.

Anterior subvenció

D’altra banda, la Junta de Govern Local del passat 15 de juny ja va aprovar una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import total de 560.994,17 €, per finançar algunes accions previstes durant l’any 2020 i 2021 en matèria de promoció econòmica. Amb aquest ajut es pretén dinamitzar el mercat de treball i donar suport al teixit productiu local, alhora que es fomenta la innovació. També donarà suport a les dones emprenedores i empresàries i s’impulsarà l’economia social i solidària.