PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Ple municipal del mes d’octubre

Així mateix, el plenari va donar llum verda a l’adhesió a l'Estratègia catalana de la bicicleta 2025. Una estratègia aprovada per la Generalitat de Catalunya l’any passat amb la finalitat de promoure la bicicleta i aconseguir una mobilitat més amable i sostenible. Més informació.

D’altra banda, el Ple va resoldre les al·legacions i va aprovar provisionalment la Modificació puntual del Pla general municipal d´ordenació del balcó del Ripoll, a l´entorn del carrer de Covadonga i la plaça de Clara Campoamor (MPG-120).  Es dona així un pas més en l’ordenació dels espais que configuren el talús del Ripoll des del campus de la UAB fins al passeig de la Revolució i la seva connectivitat transversal amb el centre de Sabadell. Més dades sobre el projecte.

A l’inici de la sessió, Lluis Perarnau va prendre possessió del càrrec com a regidor de l’Ajuntament de Sabadell.

Altres punts de la part resolutiva tractats durant la sessió van ser:

  • Aprovació de la cessió temporal en règim de comodat a la Fundació 1859 Caixa Sabadell d'obres i documents del fons de Joan Vila Casas del Museu d'Art de Sabadell, per a una exposició temporal. Aprovat.
  • Aprovació del Pla Estratègic de Subvencions per al període 2020-2023. Aprovat.
  • Classificació de les ofertes presentades en el procediment de contractació del servei de manteniment i conservació dels espais verds del sector 1, arbrat viari (sector 3) i jocs infantils i mobiliari urbà (sector 7). Aprovat.
  • Anuència a la modificació dels estatuts socials de la Companyia d'Aigües de Sabadell, SA (CASSA). Aprovat.
  • Resolució d'al·legacions i aprovació definitiva de l'ordenança fiscal núm. 1.1, de gestió, inspecció i recaptació dels tributs municipals. Aprovat.
  • Aprovació inicial del divuitè expedient de modificació de crèdit del Pressupost General de l'Ajuntament de Sabadell per a l'exercici 2020. Aprovat.
  • Aprovació inicial del dinovè expedient de modificació de crèdit del Pressupost General de l'Ajuntament de Sabadell per a l'exercici 2020. Aprovat.
  • Aprovació dels dos dies addicionals d'obertura dels establiments comercials en diumenges i festius en el terme municipal de Sabadell per a l'any 2021. Aprovat.
  • Aprovació inicial de la modificació dels Estatuts d'organització i funcionament del Consell Assessor del Comerç i del Consum. Aprovat.

Part deliberativa i de control

El ple va donar llum verda a les següents mocions:

  • Moció dels grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya i Crida per Sabadell, en defensa de la proposició de llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge.
  • Moció del grup municipal de Ciutadans i Partit dels Socialistes de Catalunya, per a l'elaboració d'un pla municipal en contra de l'okupació il·legal d'habitatges i garantir el dret a la propietat de les persones.
  • Moció del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, Junts per Sabadell, Ciutadans, Esquerra Republicana de Catalunya, Crida per Sabadell i Podem, a favor de la implantació d'una oferta de formació universitària pública d'infermeria a Sabadell.