PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Convocat el procediment obert per adjudicar les obres de millora de l’accessibilitat interna de l’antic centre cívic de Torre-romeu

Convocat el procediment obert per adjudicar les obres de millora de l’accessibilitat interna de l’antic centre cívic de Torre-romeu

Els treballs es desenvoluparan en dues fases.  La primera correspon a l’enderroc i nova construcció́ de les escales interiors adequant-les a les normatives de seguretat vigents, en termes de seguretat contra incendis i evacuació d’ocupants. La segona fase correspon a la instal·lació́ d’un nou ascensor adaptat aprofitant el mateix lloc de l’ascensor existent. 

També́ es preveu la renovació́ de tots els sanitaris i aixetes de l’equipament, així com la renovació́ del paviment dels banys i serveis afectats per la renovació́ de sanitaris. Finalment es preveu la pintura dels paraments horitzontals, verticals i fusteria interiors. 

L’edifici es va construir el 1983 per l’arquitecte Josep Casas Arrufí per a l’ús de casal de joves i centre d’esplai. Amb posterioritat, l’any 1993, l’arquitecte Josep Palau i Grau va realitzar una reforma i ampliació́ de l’edifici per adequar- lo a l’ús de centre cívic del barri de Torre-romeu.

Actualment acull dues entitats. Una és el Centro Cultural de Torre-romeu, que organitza activitats culturals destinades especialment a la gent gran del barri. L’altra es l’Esplai Pandora de la Fundació Idea, dedicada a l’educació en el lleure al districte 7. També hi ha un equip d’educadors de serveis socials.