PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament i Creu Roja activen un dispositiu nocturn per reforçar la sensibilització del col·lectiu jove a l’entorn de la prevenció de la COVID-19

L’Ajuntament i Creu Roja activen un dispositiu nocturn per reforçar la sensibilització del col·lectiu jove a l’entorn de la prevenció de la COVID-19

La mesura, similar al dispositiu que Creu Roja va portar a terme a l’estiu en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, es suma i complementa el conjunt d’accions que s’estan implementant a la ciutat per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de protegir la pròpia salut i la dels altres i contribuir, entre tots i totes, a reduir el risc de contagis entre la població. 

Amb el dispositiu, els equip de prevenció de Creu Roja recorreran diferents punts per localitzar conductes de risc i intentar corregir-les, tot informant els ciutadans i ciutadanes i sobre tot la població jove de la necessitat de respectar les mesures de prevenció per fer front al coronavirus. 

El dispositiu nocturn s’afegeix a la tasca que, en col·laboració amb l’Ajuntament, porten a terme els equips diürns de promotors i promotores de Creu Roja. En aquest cas, els equips recorren la ciutat incidint en la difusió i conscienciació sobre les mesures de protecció davant del virus: bon ús de la mascareta, rentat de mans i distància de seguretat interpersonal. 

Així mateix, també aquests dies continuen actuant els i les agents cíviques municipals per tal de donar informació i reforçar la sensibilització de la ciutadania a l’entorn de la prevenció i per tal d’evitar conductes de risc. 

En aquest marc, i amb motiu de les restriccions que han entrat en vigor per intentar aturar l’avenç de la COVID-19, la Policia Municipal ha reforçat la vigilància per garantir el respecte a les noves mesures. També es compta amb la col·laboració de Protecció Civil.