PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Més reforços al servei d’autobús, per afavorir un major distanciament entre persones dins els vehicles

Més reforços al servei d’autobús, per afavorir un major distanciament entre persones dins els vehicles

Aquests reforços se sumen als que ja hi ha a les mateixes línies, a la franja de 7 a 9 del matí, com també al de la línia L80 –al matí de 8 a 2 i a la tarda de 4 a 6–, des que va començar el curs escolar. I també al reforç que va entrar en funcionament dimecres passat a les línies 4 i 44, amb una sortida més des del Poblenou, a ¼ de 9 del matí.

Una vegada posats en marxa, TUS continuarà fent un seguiment diari de totes les línies i franges horàries del servei, amb l’objectiu de conèixer al detall l’aforament dels vehicles i si cal fer algun ajustament.

Reforços a les línies 5 i 55, a partir del 2 de novembre

D’altra banda, el dilluns 2 de novembre entraran en servei els reforços de les línies 5 i 55, de 7 a 2/4 de 10 del matí i de la 1 del migdia fins a 2/4 de 7 de la tarda, amb la qual cosa hi haurà un autobús cada 10 minuts. La resta del dia, aquestes línies continuaran tenint una freqüència de 12 minuts.

Aquests reforços de les línies 5 i 55 comportaran un canvi d’horaris, que es publicarà a partir de la setmana vinent i es podran consultar a les parades d’autobús i al web i a les xarxes socials de TUS.