PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Policia Municipal desplegarà diferents actuacions de vigilància i control per garantir el compliment de les restriccions a la mobilitat previstes per l’Estat d’Alarma

La Policia Municipal desplegarà diferents actuacions de vigilància i control per garantir el compliment de les restriccions a la mobilitat previstes per l’Estat d’Alarma

Pel que fa al control de la Policia, que es va iniciar cap a les 11 de la nit i amb voluntat fonamentalment informativa, va identificar un total de 7 vehicles els ocupants dels quals van ser informats de les noves restriccions. Així mateix, es va cursar una denúncia a una persona per anar sense mascareta dins un vehicle mentre viatjava amb una altra persona no convivent.

Pel que fa al dispositiu articulat per l’Ajuntament i la Creu Roja, els equips van intervenir en una quinzena d’espais distribuïts de tota la ciutat i van fer un total de 38 actuacions, a més de sensibilitzar 134 persones. Durant les intervencions, es van lliurar 18 mascaretes i es va parlar sobre tot amb joves per informar-los de les noves mesures, molts dels quals van poder plantejar qüestions i dubtes sobre les restriccions. També els equips van percebre com a partir de les 10 del vespre, hora en què comença el confinament nocturn, la presència de ciutadania al carrer va baixar substancialment.

Paral·lelament, els serveis de l’Ajuntament estan revisant els horaris i el funcionament de tots els equipaments i activitats municipals per tal d’ajustar les programacions a les noves mesures.

Suspensió de desnonaments per situacions de vulnerabilitat

D’altra banda, l’Ajuntament sol·licitarà a l’Estat ampliar la moratòria vigent que evita els desnonaments si l’impagament es deu a causes relacionades amb la COVID-19 per incloure altres casuístiques de persones en situació de vulnerabilitat mentre duri l’Estat d’Alarma.