PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Open Arms, Creu Roja i TACC explicaran l’efecte de la pandèmia en situacions d’emergència

Open Arms, Creu Roja i TACC explicaran l’efecte de la pandèmia en situacions d’emergència

El col·loqui vol posar en el focus en la greu afectació que suposa la situació de pandèmia en contextos ja vulnerables, com és el cas de l’emergència humanitària al Mediterrani o les conseqüències de l’explosió de Beirut. En aquest sentit, cal recordar que el Ple municipal del passat mes de novembre va aprovar donar suport a dues accions d’emergència i d'ajut humanitari.

D’una banda, el Ple municipal va aprovar una subvenció de 10.000 euros per al projecte d’Open Arms “Intervenció al mediterrani central”, que té per objectiu salvaguardar la integritat física i els drets de les persones migrants en perill imminent de mort en la zona SAR (Search and Rescue) del Mediterrani Central. L’Ajuntament l’ha dotat amb 10.000 euros.

D’altra banda, també es va donar suport al projecte “Resposta d’emergència a l’explosió de Beirut, Líban”, que té la voluntat d’atendre les necessitats mèdiques dels ferits i desplaçats arran de l’explosió a Beirut, mitjançant ajuda d’emergència sanitària. L’Ajuntament l’ha dotat amb 10.000 euros.

La xerrada està oberta al públic mitjançant el següent enllaç: meet.google.com/hdb-sqnb-mbj