PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

A partir del dimecres 9 es podran recollir les invitacions per a les activitats de Nadal amb reserva d’entrada

A partir del dimecres 9 es podran recollir les invitacions per a les activitats de Nadal amb reserva d’entrada
  • Al Casal Pere Quart (Rambla, 69), de dilluns a divendres, de 8 a 22 h; dissabtes i festius d'11 a 14 h i de 18 a 21 h. Està tancat els festius i els caps de setmana del 26, 27 de desembre, 3,4 de gener.
  • A l’Ateneu (pl. de Sant Roc, 14), de dilluns a divendres, de 8 a 16.30 h i de 17 a 19 h.
  • A les oficines del SAC de ca n’Oriac i Creu de Barberà, amb cita prèvia a: citaprevia.sabadell.cat

Activitats amb invitació anticipada

Pel que fa als parcs de Nadal, tindrà lloc del 23 al 31 de desembre en un espai infantil i familiar del nord (a l’Escola Calvet Estrella) i al sud (a l’Escola La Romànica). Al llarg de tot el dia hi haurà actuacions i espectacles familiars i infantils a càrrec d’artistes de Sabadell. L’aforament màxim al Calvet d’Estrella és de 160 persones a l’espai de joc i de 80 persones a l’espai d’actuacions. A La Romànica l’aforament és de 90 persones.

També cal invitació per pujar al trenet, que funcionarà del 28 de desembre al 4 de gener. Es tracta d’un recorregut en tren a càrrec de CEMFES –l’entitat que gestiona el trenet del parc de Catalunya–. Hi haurà invitacions cada 30 minuts i un màxim de 36 persones per viatge. En aquest viatge es podrà veure l’espectacle Un pas de pardal i el pessebre de la ciutat instal·lat a la plaça de Sant Roc. El recorregut sortirà de plaça del Doctor Robert i s’acabarà a la plaça de Sant Roc.

Quant a la Fira Reial, estarà oberta del 2 al 5 de gener. Enguany i a causa de la de la COVID-19, la tradicional Cavalcada es convertirà en un espectacle dins un lloc cobert com és la Fira Sabadell. L’aforament màxim serà de 550 persones cada mitja hora, que es dividiran en dos grups que faran dues rutes diferents. Hi tindran prioritat els nens i nenes, a fi que puguin gaudir de la màgia dels Reis d’Orient.

Pel que fa al campament reial, organitzat per Comerç Centre, les reserves seran disponibles aquí, a partir del 5 de desembre.

Atenent les mesures establertes, és obligatori en tots els casos mantenir la distància de seguretat, fer servir la mascareta i, posar-se gel desinfectant a les mans. Convé arribar als espais a l'hora indicada en retirar l'entrada, per facilitar l’accés de forma escalonada. En cas de reservar entrades en grup, els integrants són responsables de ser grup de convivència. Les autoritats demanen als ciutadans que si pensen que poden tenir símptomes de COVID-19 o han estat en contacte amb algú diagnosticat del virus es quedin a casa.

Activitats sense invitació anticipada

Hi ha dues activitats per a les quals no cal invitació prèvia. Es tracta, d’una banda, del recorregut artístic Un pas de pardal, que es durà a terme del 28 de desembre al 4 de gener, a la plaça del Doctor Robert. Hi haurà 6 boles transparents  de grans dimensions que ompliran els espais de Nadal particulars, com també una representació emocional i gràfica de sis històries de Nadal diferents mogudes per un mateix eix.

I, d’altra banda, del pessebre de la ciutat, que s’instal·larà del 12 de desembre al 7 de gener, a la plaça de Sant Roc, el qual enguany inclourà diferents sorpreses.