PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Més de 76.000 persones prenen part a les activitats de Nadal

Més de 76.000 persones prenen part a les activitats de Nadal

Des del govern municipal es valora molt positivament el desenvolupament de les activitats nadalenques. Així mateix, es vol traslladar el reconeixement de la ciutat a les entitats, empreses, treballadors i treballadores municipals i a totes aquelles persones que han contribuït a fer possible l’organització i desenvolupament del programa.

“Felicitem també la població, la gent ha estat absolutament ordenada, no hi ha hagut incidents rellevants ni grans aglomeracions, quan l’aforament s’ha vist limitat tothom ha guardat el seu torn amb respecte. I reiterem l’agraiment a les entitats, escoles de dansa i treballadors i treballadores municipals pel gran esforç que han fet per poder tenir totes les activitats de Nadal”, 

ha assegurat el regidor de Cultura, Carles de la Rosa.

Per activitats, el pessebre 360 creat per l’Agrupació de Pessebristes que s’ha instal·lat aquest Nadal a la plaça de Sant Roc ha estat visitat per més de 40.000 persones. 

L’espectacle Pas de Pardal que s’ha representat durant diverses jornades a la plaça del Dr. Robert ha rebut 15.570 assistents. Pels dos parcs de Nadal, ubicats al nord i al sud, han passat un total de 3.145 persones. I prop de 2.000 han vist els carters reials distribuïts a diferents punts de la ciutat. Per últim, la Fira Reial l’han visitat 15.756 assistents. 

El conjunt de propostes del programa s’han impulsat amb l’objectiu que la ciutat pogués viure intensament el Nadal i ho fes de manera segura. En aquest sentit, en alguns casos s’han establert sistemes de reserva de cita prèvia. Així mateix en totes aquelles activitats en què es pogués donar la possibilitat de concentració de persones s’han habilitat espais perimetrats i sistemes de control d’aforament, com també circuits d’entrada i sortida i de gestió de cues, a més d’altres mesures com la utilització de gel hidroalcohòlic i la neteja permanent dels elements. En tot moment l’organització de les propostes s’ha mantingut en coherència amb allò que el PROCICAT ha anat marcant per a cada situació: “Sabem que no era fàcil traslladar a la realitat totes les restriccions i mesures de seguretat. El Nadal s’ha mantingut i s’ha celebrat a la ciutat gràcies a la il·lusió i l’esforç de totes i tots”, ha afegit de la Rosa.