PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament permetrà a bars i restaurants ocupar calçades per ubicar-hi la terrassa i als centres esportius fer activitats a l’espai públic

L’Ajuntament permetrà a bars i restaurants ocupar calçades per ubicar-hi la terrassa i als centres esportius fer activitats a l’espai públic

Pel que fa a la ocupació de calçades per part de bars i restaurants, aquestes ocupacions es poden sol·licitar en dues modalitats. D’una banda, una ocupació de caràcter permanent, mitjançant la instal·lació d’una tarima i, d’altra banda, una ocupació de caràcter excepcional i lligada a la temporalitat de la situació d’alarma sanitària, mitjançant la instal·lació d’elements separadors de seguretat.

En qualsevol de les dues modalitats, cal presentar la petició mitjançant un formulari, que es pot descarregar des del web de tràmits de l’Ajuntament. També s’està estudiant la viabilitat que es puguin obrir terrasses a la calçada de la d’avinguda Matadepera, Rambla i avinguda de Barberà coincidint amb els talls de cap de setmana i festius.

Obertures de gimnasos

Pel que fa a l’esport,  les noves mesures permeten l’obertura d’espais tancats amb un 30% del seu aforament màxim. L’Ajuntament ha estat treballant els darrers mesos en la reubicació de les activitats de les entitats esportives que es desenvolupaven en les instal·lacions municipals cobertes i que les mesures anteriors havien impossibilitat fer. D’aquesta manera, va posar a disposició de clubs i entitats espais esportius espais a l’aire lliure –tant de les instal·lacions esportives com de les pistes poliesportives disponibles del centres escolars– per tal que, si ho necessitaven, poguessin fer-ne ús.

Ara es fa un nou pas i s’ofereix la possibilitat a entitats, gimnasos, centres esportius, escoles de dansa i altres activitats que precisin d’esforç físic per poder desenvolupar les seves propostes a l’aire lliure, utilitzant l’espai públic. Aquestes activitats hauran de respectar les mesures de seguretat per a la salut vigents i han de preservar la convivència a l’espai públic.

Per sol·licitar un espai caldrà adreçar-se al servei d’Esports.