PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Formació a entitats i persones grans per evitar la bretxa digital

Formació a entitats i persones grans per evitar la bretxa digital

Els cursos són gratuïts i els impartirà personal formador de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès. S’hi aprendran elements telèmàtics d’utilitat per a les juntes de les entitats, però també com a ús individual i quotidià: navegar per internet, ús del correu electrònic, funcionament de les plataformes de videoconferència, utilització de les xarxes socials o d’eines ofimàtiques.

Es tindrà, també, molt en compte les noves formes de relació i comunicació telemàtica amb les administracions públiques. Per aquest motiu es farà formació sobre els usos i diferents sistemes de la identitat digital i com sol·licitar i activar el certificat digital idCat. També es faran sessions per aprendre i familiaritzar-se amb els tràmits telemàtics amb l’administració pública.

Les formacions es faran als quatre equipaments municipals de persones grans a hores convingudes. En principi serà sessions en línia, a l’espera de poder-les fer de forma presencial. Les inscripcions s’han de fer als mateixos equipaments.

Cursos en línia al febrer

D’altra banda, aquest mes de febrer s’ha engegat l’oferta de cursos en línia adreçats a persones grans. Es tracta de propostes de diferents àmbits, com activitats de benestar, idiomes i activitats físiques.

Les classes són gratuïtes i es faran en grups reduïts, per mitjà de sistemes de comunicació en línia (Meet, Zoom). Les persones interessades poden adreçar-se per telèfon a l’antic Mercat de Sant Joan (93 725 96 64), de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 h, i dilluns i dimecres també de 16 a 20 h, o al correu electrònic a mercatsantjoan@ajsabadell.cat. També poden adreçar-se a la resta de complexos, en horari de 9 a 20 h.