PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions en diversos àmbits per un valor total de 470 mil euros

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions en diversos àmbits per un valor total de 470 mil euros

En l’àmbit de l’Acció Social, l’import dels ajuts serà de 165.000 euros i es divideixen en dues consignacions: 100.000 euros per a projectes d’entitats que promouen l’autonomia personal de les persones amb discapacitat i 65.000 euros destinats a finançar projectes que fomenten la inclusió social.

D’altra banda, dins l’àmbit de Salut, la Junta també ha aprovat una convocatòria de 49.000 euros per donar suport a projectes i activitats que tinguin per objectiu promoure i protegir la salut, millorar la qualitat de vida de la ciutadania i que siguin complementàries de les competències de salut de l’Ajuntament de Sabadell.

Cultura

Pel que fa a l’àmbit cultural, s’han aprovat quatre convocatòries diferents per dur a terme durant el 2021, per valor total de 256.438 euros. En primer lloc, una subvenció per al foment de la divulgació de la cultura popular i tradicional, amb una dotació econòmica de 80.116 euros.

Un segon bloc és el de subvencions per organitzar festes majors de barris que incloguin programació de música en viu, per tal de fomentar la cultura popular i tradicional. La dotació econòmica és de 121.747 euros.

El tercer bloc es dedica a subvencions per fomentar la difusió artística i compta amb 45.559 euros.

Finalment el quart bloc, de 9.016 euros, inclou ajuts per fomentar la divulgació de les idees i de la cohesió social.