PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell engega el 3r trimestre amb més de 600 alumnes

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell engega el 3r trimestre amb més de 600 alumnes

Uns 200 d’aquests alumnes cursaran els nivells inicial i bàsic, adreçats a persones nouvingudes o que fa poc que viuen a Catalunya. A causa de la situació sanitària, l’oferta presencial es limita precisament a alguns grups inicials i de grau bàsic. Tanmateix, la majoria dels cursos s’ofereixen en línia; en aquesta modalitat l'alumne no està subjecte a un horari i, amb la supervisió d’un tutor, es connecta quan pot a la plataforma i segueix de forma autònoma l'aprenentatge.

Altres modalitats que s’ofereixen són la virtual, en la qual el professor imparteix la classe al grup en un horari determinat però de manera virtual; i la semivirtual, on el grup es connecta un cop per setmana en un horari determinat per rebre la classe i cada alumne completa la formació de forma autònoma connectant-se quan li convé. En aquestes modalitats es fan servir materials especialment elaborats per fer les classes més dinàmiques i participatives.

En alguns grups inicials i bàsics oferts amb aquestes modalitats el primer dia de classe es fa la sessió de forma presencial per explicar el funcionament del curs i dels entorns virtuals.

D’altra banda, el CNL de Sabadell tornarà a fer proves de col·locació aquest estiu de cara al curs 2021-2022, amb la idea de recuperar la presencialitat en l’oferta dels cursos.