PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Pista Coberta d’Atletisme comença a funcionar el proper dimarts, 1 de juny, com a punt de vacunació massiva

La Pista Coberta d’Atletisme comença a funcionar el proper dimarts, 1 de juny, com a punt de vacunació massiva

Pel que fa al servei d’autobús gratuït, s’articularà a través de la línia L15, que connectarà cada 15 minuts els serveis de bus urbà i interurbà, així com les estacions de Sabadell Plaça Major de FGC i Sabadell Centre de RENFE, amb la Pista Coberta.

D’altra banda, l’aparcament de l’esplanada adjacent a La Bassa es destinarà provisionalment a les persones que es desplacin per rebre la vacuna. Pel que es refereix als usuaris/-àries de la zona esportiva de Sant Oleguer, només podran aparcar en aquest àmbit les persones amb mobilitat reduïda. La resta d’usuaris únicament podran accedir en cotxe a l’esplanada per deixar o recollir infants que vagin a les activitats esportives, però no podran estacionar-hi. Cal dir, així mateix, que s’ha habilitat un aparcament provisional per a aquests ciutadans i ciutadanes al costat de les Piscines Municipals Joan Serra.

Per tal de vetllar per la fluïdesa de la circulació, s’habilitaran diferents punts de control. I hi haurà a disposició de la ciutadania els següents telèfons de contacte, per si cal consultar situacions especials o determinades casuístiques en relació amb l’accés o l’aparcament. Tel. 93 745 33 24 o Telèfon mòbil: 616 440 123.

Precisament en relació amb la mobilitat, es portaran a terme actuacions provisionals d'adequació del carrer de Brutau, entre els carrers de Gorina i Pujol i de Sol i Padrís, per ampliar els carrils de circulació en direcció al centre de vacunació. I també s’ampliaran els carrils al carrer dels Sentmenat per facilitar l’itinerari de sortida de la Pista, amb afectació total de l’estacionament entre els carrers de Balmes i Alguersuari i Pascual. Un cop cessi l’activitat del punt de vacunació, es restablirà la situació anterior.

Més informació sobre els accessos, afectacions al trànsit i mobilitat a www.sabadell.cat/mobilitat

Obert de dilluns a diumenge

El nou punt de vacunació massiva obrirà de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores, amb possibilitat d’ampliar fins a les 22 hores si cal. El ritme de vacunació vindrà determinat en tot moment per la quantitat de dosis disponibles.

El punt disposarà inicialment de zona de recepció i acreditació, 4 mòduls de vacunació (amb 6 punts d’administració cadascun), 4 sales d’observació per a després de la vacuna i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Si cal, el dispositiu està preparat per ampliar-se amb més punts de vacunació i d’espera.

Des de l’equipament, es donarà cobertura als municipis del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental, que són els que conformen la Regió Sanitària Metropolitana Nord. La Pista complementarà l’estratègia actual de vacunació, ara repartida entre els punts centralitzats – dos a Sabadell, als casals cívics Rogelio Soto i Arraona-Merinals– i els Equips d’Atenció Primària.

El nou equipament l’habilita el Departament de Salut, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell per a la infraestructura i els dispositius complementaris, l’Institut Català de la Salut, l’Hospital Parc Taulí i el SEM.