PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Normalitat en la primera jornada del punt de vacunació massiva que s’ha posat en marxa avui a la Pista Coberta d’Atletisme

Normalitat en la primera jornada del punt de vacunació massiva que s’ha posat en marxa avui a la Pista Coberta d’Atletisme

Coincidint amb la primera jornada, aquest migdia han fet una visita a la pista responsables municipals i del catsalut, encapçalats per l’alcaldessa, Marta Farrés i la gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, Anna Aran.

Tal com ha explicat Farrés, "Com a responsables municipals estem molt contents que la Pista Coberta es converteixi en un punt de vacunació massiva, reforçant d’aquesta manera l’estratègia de vacunació al conjunt del territori".

Entre les mesures de mobilitat que s’han posat en marxa per facilitar l’arribada i sortida de l’equipament, hi ha un autobús gratuït cada 15 minuts que connecta la Pista Coberta amb els serveis de bus urbà i interurbà, així com amb les estacions de Sabadell Plaça Major de FGC i Sabadell Centre de RENFE.

D’altra banda, l’aparcament de l’esplanada adjacent a La Bassa es destina provisionalment a les persones que es desplacin per rebre la vacuna. Pel que es refereix als usuaris/-àries de la zona esportiva de Sant Oleguer, només podran aparcar en aquest àmbit les persones amb mobilitat reduïda. La resta d’usuaris podran accedir en cotxe a l’esplanada per deixar o recollir infants que vagin a les activitats esportives, però no podran estacionar-hi. Així mateix s’ha habilitat un aparcament provisional per a aquests ciutadans i ciutadanes al costat de les Piscines Municipals Joan Serra.

Tota la informació sobre els accessos, afectacions al trànsit i mobilitat a www.sabadell.cat/mobilitat