Sabadell col·labora amb Moventis per formar conductors i conductores d’autobús, amb posterior compromís de contractació del 40 % de l’alumnat

Escrit a .

Sabadell col·labora amb Moventis per formar conductors i conductores d’autobús, amb posterior compromís de contractació del 40 % de l’alumnat

Aquesta formació, que s’impartirà a càrrec d’APTIBUS, centre formatiu de Serveis Professionals per la Conducció i col·laborador de Moventis, es durà a terme a les instal·lacions municipals, amb  290 hores de duració. Està prevista per a grups de 15 persones i s’iniciarà durant la segona quinzena de juliol. El curs serà presencial de dilluns a divendres en horari de  09h a 15h. Els requisits imprescindibles per poder optar al curs és ser major de 24 anys, tenir certificat ESO o equivalent,  carnet de conduir B i la inscripció al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) o alternativament  com a demandant de millora d’ocupació.

Les persones interessades en aquesta activitat s’han d’inscriure a les oferta de treball publicada al web municipal  sabadelltreball.cat per optar al curs. Les persones que encaixin amb el perfil sol·licitat i reuneixin el requisits seran convocades a la sessió informativa telemàtica prevista el dia 29 de juny. Des de l’Ajuntament es col·labora amb Moventis en tot el procés de selecció de l’alumnat, seguiment de la formació i en la cessió de l’espai per poder dir a terme l’activitat.

La signatura de l’acord s’ha celebrat aquesta setmana de la mà de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González, VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, Sílvia Martí i el responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC,  Àlex Llovet a l’edifici del Vapor Llonch, seu de Promoció Econòmica de Sabadell.  En paraules de Montse González “desitgem que aquesta col·laboració público privada sigui l’inici d’un camí que permeti formar més i millors professionals i, a la vegada, donar una oportunitat laboral a persones que estan en situació d’atur i en recerca de feina”.

Moventis  

Moventis desenvolupa la seva activitat en quatre àmbits del transport terrestre: regular, discrecional, bicicleta pública i serveis turístic. Moventis forma part de Moventia,  que compta amb una plantilla de 4.000 treballadors. El grup està altament compromès, amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat dels serveis i transporta 116 milions de passatgers, compta amb una flota de 1.750 autobusos i autocars, i 27.000 bicicletes amb 2.000 estacions.

Més informació

Imprimeix