PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Un autobús gratuït acostarà les famílies a les activitats familiars de la font de Can Rull per Festa Major

Un autobús gratuït acostarà les famílies a les activitats familiars de la font de Can Rull per Festa Major

L’autobús es podrà fer servir el dissabte 4 i el diumenge 5, de 10.30 a 14.15 h i de 16.30 a 20.15 h. Hi haurà un bus cada 15 minuts.

El recorregut serà el següent: sortirà de l’embarcador de l’avinguda de Francesc Macià, pujarà pel carrer de Prat de la Riba i s’aturarà davant de l’entrada al trenet del parc de Catalunya. De tornada, però, baixaran per l’avinguda de Lluís Companys.

Missatges preventius

D’altra banda, l’Ajuntament, per mitjà de diferents vehicles de la Policia Municipal, difondrà diferents missatges amb diferents indicacions que convé tenir en compte. I és que mantenir les mesures de prevenció contra la COVID és responsabilitat de tots.

Els missatges recorden la necessitat de mantenir les mesures de seguretat per a la contenció de la COVID i de mantenir les distàncies de com a mínim 1,5 metres entre persones no convivents. Que no es permet el consum d’aliments ni begudes en grup a l’espai públic. Que l’ús de mascareta és obligatori per als majors de 6 anys, sempre que no sigui possible mantenir aquesta distància de seguretat. I, finalment, que no és permès fumar als espais públics sempre que no sigui possible mantenir un mínim de 2 metres de distància entre persones.