Proves amb un vehicle 100% elèctric amb passatgers

Escrit a .

Proves amb un vehicle 100% elèctric amb passatgers

Es tracta del model Man Lion’s City, de 12 m de longitud, amb una capacitat de 27 seients per a passatgers. Té un motor elèctric amb una potència de 160 kW i bateries de tecnologia d’ió liti de 480 kWh de capacitat, que permet una càrrega plena del vehicle en menys de tres hores i mitja.

El vehicle va arribar ahir a Sabadell a les instal·lacions de la TUS on s’ha dut a terme una formació per al personal de conducció i de taller. realitzarà diferents rutes, passant per les línies centrals i els eixos est i oest, per valorar-ne els consums, les condicions de les bateries i l’adaptació a les diferents condicions de trànsit i de desnivells de la ciutat.

TUS ja disposa de 28 vehicles híbrids, que representen un 42% del total de la flota. La propera renovació de la flota del transport públic es basarà en vehicles híbrids, que és una tecnologia més consolidada, i també l’Ajuntament aposta per introduir autobusos elèctrics que permetran analitzar amb detall aquesta nova tecnologia i afrontar amb més garanties properes renovacions de flota amb autobusos elèctrics, el que permetrà avançar cap a un model de mobilitat més sostenible, lliure d’emissions i de sorolls.

Imprimeix