PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Ple Municipal del mes de novembre

Altres punts que es van tractar i aprovar durant la part resolutiva del Ple van ser:

  • Ratificació del Decret d'Alcaldia 7257/2021, de 6 d'agost, pel qual es declara dol oficial municipal durant els dies 6, 7 i 8 d'agost de 2021.
  • Dació de compte de Dació de compte de l'expulsió de la Sra. Marta Morell Albaladejo del partit polític de Podemos i, per consegüent, del seu pas a la situació de regidora no adscrita i de la dissolució del grup municipal de Podem.
  • Aprovació del preu públic dels concerts didàctics adreçats al públic escolar que es realitzen al Teatre La Faràndula, modificació del preu públic dels espectacles de música de gran format de la zona B del Teatre La Faràndula i establiment de bonificacions dels preus públics per a espectacles públics de caràcter cultural organitzats per l'Ajuntament.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció atorgada a l'Associació Teler Cooperatiu, per a l'execució del projecte "Supermercat solidari cooperatiu", en el marc de la convocatòria del Procés Participatiu Construint Ciutat de l'any 2019.
  • Aprovació del deslliurament de la despesa del contracte del Servei d'Atenció Domiciliària.
  • Aprovació del Pla Sabadell Ciutat Intercultural per als anys 2021-2025.
  • Aprovació de la revisió de preus del contracte de serveis de neteja de l'espai públic, recollida i trasllat dels residus sòlids urbans, deixalleries i altres serveis complementaris del municipi de Sabadell.
  • Dació de compte de l'aprovació definitiva de la Modificació del Pla general d'ordenació del balcó del Ripoll, a l'entorn del carrer Covadonga i la plaça Clara Campoamor (MPG-120)

A la part deliberativa i de control, el Ple va aprovar una moció d’urgència presentada pels grups municipals d’ERC, de la Crida per Sabadell i de Ciutadans, en relació a la Sentència que anul·la el mètode de determinació de la base imposable de l’impost de plusvàlua municipal. Moció

El Ple va aprovar també per unanimitat una moció a proposta de la Unió Comarcal del Vallès Occidental de Comissions Obreres, per reclamar la laboralitat i la millora de les condicions laborals dels repartidors i repartidores de plataformes. Moció

Finalment, es va aprovar a proposta del grup municipal de Crida per Sabadell  una moció per a la promoció de l'horta urbana i de les seves funcions socials i comunitàries. Es va aprovar amb els vots a favor dels grups de la Crida, ERC i Ciutadans i l’abstenció dels grups del PSC, del Junts per Sabadell i del a regidora no adscrita Marta Morell. Moció