PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell Corre pels Nens i Nenes tindrà per primer cop un format de cursa infantil i juvenil de mobilitat reduïda

Sabadell Corre pels Nens i Nenes tindrà per primer cop un format de cursa infantil i juvenil de mobilitat reduïda

El recorregut serà de 60 metres, dels quals hi haurà diverses distàncies a recórrer en funció del que prefereixi cada nen i nena participant. Correran amb cadira de rodes, crosses, caminadors o a peu, en el cas de tenir problemes de psicomotricitat a les cames. Es faran sortides esglaonades, de quatre en quatre, des de les 10 del matí fins a les tres de la tarda. L’objectiu es donar visibilitat als problemes que pateixen aquests infants, i que la gent adopti una actitud empàtica i conscient vers les dificultats amb què es troben a la vida quotidiana.

En el transcurs, avui, de la presentació de la cursa, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat que

“Sabadell és una ciutat inclusiva i com a tal col·laborem en iniciatives com aquestes, que treballen per suprimir barreres de tot tipus, des de les arquitectòniques fins a les socials”.

Per la seva part, el director i organitzador del projecte, Toni Valverde, ha assenyalat que “el nostre objectiu és sensibilitzar tothom en relació a les malalties que pateixen els infants i animar-los a col·laborar”.

La participació és gratuïta, prèvia inscripció a la pàgina de Facebook de Sabadell Corre pels Nens i Nenes. L’objectiu de l’entitat és arribar a la xifra de 125 corredors i corredores.

Els organitzadors muntaran el dia de la proba un bar solidari amb l’objectiu de recaptar fons per destinar a entitats que treballen amb nens i nenes amb mobilitat reduïda.

La iniciativa solidària “Sabadell corre pels nens i les nenes” organitza des de fa cinc anys (amb el parèntesi, l’any passat, obligat per la pandèmia), aquesta cursa no competitiva, amb la que es vol ajudar a sensibilitzar tothom en relació a malalties que pateixen els infants.