PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament ha acollit aquest matí l’acte institucional del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L’Ajuntament ha acollit aquest matí l’acte institucional del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

En el marc de la trobada, la directora de la Fundació Privada AVAN, Lídia Gil, ha parlat, en nom de les entitats, sobre el treball fet per la Comissió de Treball de Discapacitat del Consell d’Acció Social i els reptes a assolir en aquest àmbit.

Per la seva part, la directora de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, Mònica Maya, ha presentat el Manifest Som Capaços 2021, impulsat pel conjunt de les entitats, que reivindica que tothom és capaç en un món inclusiu i accessible, ja que la discapacitat es troba simplement en la mirada d’aquell qui no vol entendre o comprendre. El text fa èmfasi en la necessitat de crear una societat més inclusiva i cooperadora.

Tot seguit s’ha projectat un vídeo també impulsat pel conjunt de les entitats, compartint aquestes reflexions.

La commemoració continua endavant. Coincidint avui amb el Dia Internacional, la façana de l’Ajuntament i les fonts de les places de Catalunya i Concòrdia s’il·luminaran de taronja.

Així mateix, a les 6 d’aquesta tarda les associacions de l’àmbit de la discapacitat protagonitzaran l’encesa de l’Arbre de les Capacitats a la plaça de la Sardana, acompanyada de la batucada de l’Associació Andi Down Sabadell i una coreografia amb la qual l’Associació Obrir-se al Món convidarà a ballar.

Manifest

Vídeo