PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els treballs de millora de l’arbrat urbà avancen amb bon ritme

Els treballs de millora de l’arbrat urbà avancen amb bon ritme

Concretament, a partir d’aquest dimecres 26 de gener i durant aquesta setmana, es preveu iniciar els treballs previs a diferents carrers: Samuntada, Salvany, Brutau, Sol i Padrís, Ripoll, La Salut, Sant Jaume, Valentí Almirall, Coromines i Josep Renom. Durant les pròximes setmanes, els treballs continuaran en els districtes 1, 2 i 3, i s’allargaran fins a finals de març.

Aquest projecte afecta una vuitantena de carrers dels set districtes de la ciutat. L’objectiu d’aquest pla és la millora de carrers arbrats, la plantació d’arbrat viari en escocells que actualment es troben buits i la substitució d’exemplars que presenten problemes de seguretat o salubritat per espècies més idònies.

Pel que fa a la reposició de nous exemplars, s’han escollit espècies que s’adaptin millor al medi urbà i a la climatologia de Sabadell i que contribueixen a la biodiversitat. A més, també s’han tingut en compte factors estètics i d’identitat.

Aquests treballs de millora de l’arbrat formen part de l’estratègia “Sabadell Més Verda”, que agrupa diferents iniciatives en la línia de la sostenibilitat i que busca naturalitzar la ciutat.