PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Un taller per apropar l’art sabadellenc als infants, aquest diumenge al Museu d’Art

Un taller per apropar l’art sabadellenc als infants, aquest diumenge al Museu d’Art

El taller permetrà viatjar al Sabadell antic i aprendre aspectes com les diferents maneres de representar figures i cares, conèixer les tècniques i suports que es fan servir i saber diferenciar expressions i sentiments. També es podrà veure la relació entre les obres d’art i el moment històric i social, amb l’objectiu de fomentar la imaginació i la creativitat a partir de l’expressió plàstica i corporal.

Passaport Edunauta

Aquesta activitat forma part de les accions formatives que ofereix el MAS en el marc del Passaport Edunauta.

El Passaport Edunauta és un projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació. Aquest programa busca posar en valor els aprenentatges invisibles que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu, la connexió dels coneixements tant dins com fora de l’escola, disminuir la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies.

El museu des de casa

El MAS disposa d’un espai web, El museu des de casa, que ofereix diferents recursos digitals que tenen com a protagonistes el museu i la seva col·lecció. S’adreça a totes aquelles persones que no poden accedir-hi presencialment o que desitgen ampliar o dinamitzar els continguts abans o després de la visita.