PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell celebrarà la diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses al carrer

Sabadell celebrarà la diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses al carrer

La Taula de Signatura de llibres serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, a la plaça del Doctor Robert. Més de 50 autors locals hi signaran els seus llibres, que es podran comprar a les parades dels llibreters. A la plaça del Vallès tindrà lloc la VII Fira del Llibre Feminista, que organitza Can Capablanca i que comptarà amb parades de llibres, xerrades i activitats familiars durant tot el dia.

A més, la ciutat organitza activitats diverses: cantada de caramelles, actuacions castelleres i sardanes. Així, les biblioteques municipals han programat un seguit d’accions al Racó del Campanar, tallers i mostres bibliogràfiques. I els museus municipals organitzen tallers de llibres i roses i visites guiades, a més de la venda dels llibres que han anat publicant durant anys.

Pel que fa als teatres, hi ha diverses funcions programades. Per exemple, el divendres 22 d’abril, a l’Estruch, es podrà veure Quanta, Quanta guerra, de Mercè Rodoreda.

Tota la informació cultural relacionada amb Sant Jordi es pot consultar a l’aplicació mòbil Sincronitzats, que es pot descarregar en versió iOS i en versió Android.

Sant Jordi per a persones grans

D’altra banda, del 20 al 23 d’abril, les persones grans podran gaudir d’un programa d’activitats específic per celebrar Sant Jordi. Les propostes es duran a terme als complexos de persones grans, a l’antic Mercat de Sant Joan i als complexos de gent gran d’Alexandra, Parc Central i Sant Oleguer.

L’oferta d’activitats és de temes diversos, però relacionats amb la Diada. El dia 20 d’abril, a les 18.30 h, es faran lectures dramatitzades a l’antic Mercat de Sant Joan, i a les 17 h, hi haurà havaneres al complex d’Alexandra. El 21 d’abril també hi haurà actuació d’havaneres i un certamen literari, al complex del Parc Central. Finalment, el 22 d’abril a les 17 h, tindrà lloc l’actuació teatral “La Pasqua florida” i un certamen literari al complex de Sant Oleguer. Les activitats són gratuïtes, però amb places limitades, i cal fer reserva prèvia. Es pot consultar més informació sobre les activitats als diferents complexos de gent gran, presencialment de dilluns a divendres de 9.00 a 20 h.

Consulta el programa aquí.