Millores al carrer Major de la Creu Alta per facilitar la mobilitat dels vianants

Escrit a .

Millores al carrer Major de la Creu Alta per facilitar la mobilitat dels vianants

En concret al carrer Major, s’està actuant al tram ubicat entre els carrers de Lluís Carreras i el carrer de Sant Isidre. Per tant, un dels punts amb força moviment de persones dins del barri.

El pla de reparació de ferms i voreres va començar treballs la segona quinzena de març i s’anirà actuant en diferents vies. En total s’allargarà uns sis mesos. Pel que fa a les voreres, a banda del carrer Major, s’hi està treballant als carrers de la República, de Jesús i a la plaça d’Espanya. El projecte inclou així mateix els carrers de la Rosa, Oliver, Bujaruelo, Pardo Bazán, carretera de Molins de Rei i ctra. de Prats de Lluçanès.

Respecte a la millora de ferms, es contemplen accions per reparar els carrers que presenten diverses patologies en el paviment de la calçada. S’hi inclouen els carrers de Feliu Elies, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Cadí, Albarrasí, Gibraltar, de la Vinya, las Navas, Antoni Gaudí, Fra Juníper Serra, Josep Miquel, Sant Pius X, Ramon Llull, Sant Sebastià, Sant Joan, Dr. Puig i Colom.

Consulteu el llistat de carrers per districte

Imprimeix