PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El festival Embassa’t torna a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya amb una trentena d’artistes

El festival Embassa’t torna a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya amb una trentena d’artistes

L’Embassa’t l’han presentat avui Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Carles de la Rosa, regidor de Cultura; Arnau Solsona, director de l’Embassa’t; i Laura Llopart i Neus Abellan, de Surolla.

En paraules de l’acaldessa,

“a Sabadell volem tenir tres grans moments culturals com a ciutat. Volem situar-nos com a referent pel que fa a les activitats del Nadal; tenim un altre moment cultural ja consolidat al setembre, amb la Festa Major, i també volem ser referents al maig-juny, amb els festivals musicals. En aquest context volem agrair a l’Embassat la seva feina per situar culturalment la ciutat i per aquesta col·laboració públic privada”.

La jornada inaugural de l’Embassa’t 2022 tindrà com a caps de cartell a Mishima, el grup barceloní que s'ha consolidat com un dels referents de l’indie-pop català. A més, el dijous 19 també hi seran Maria Jaume, Tarta Relena, el duo format per Marta Torrella i Helena Ros, i DJ Pegatas.

El divendres 20 de maig serà el torn de Chico Blanco (Dj Set), un dels preferits de la Generació Z, i Santa Salut, una de les cares femenines més visibles del rap. Altres artistes catalans són Ladilla Russa, B1n0 & Amics (Núria Graham, Joan Pons, Ferran Palau, Phoac), el projecte dels catalans Malcus Codolà i Emili Bosc que es fonamenta en l'experimentació electrònica; o shego. Altres noms són Rodrigo Cuevas -Barbián, de Fernando Carmena feat. Frank Merfort & Richard Veenstra, Surolla, el projecte que uneix a Museless i Nara is Neus a ritme de sessions improvisades que més tard es transformen en fragments musicals, i Bonitx.

Aquest dia tindrà un toc internacional amb AcidArab (Dj Set) i la DJ Alicia Carrera. Tampoc faltaran a la cita Jokkoo, col·lectiu format per Bava Sy, Mbodj, Opoku, Mookie, B4mba i Tntc, que investiga i difon el so electrònic més contemporani i l'escena més avantguardista del continent africà.

Dissabte 21 de maig, el festival tancarà l'edició d'enguany amb el productor Alizzz, Baiuca (Live Band Xou) i Mujeres. També estan confirmades les actuacions de Sonido Tupinamba, Ikram Bouloum (Dj Set), Phran i Tamarindo.

L’Embassa’t és una iniciativa cultural sorgida d'un col·lectiu de joves amb capacitat organitzativa, que és possible gràcies al suport econòmic de les administracions públiques –l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya– i de patrocinadors privats.

Més informació