PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Famílies i alumnes de primària descobriran l’entorn fluvial del Ripoll des de la mirada, el tacte i l’escolta

Famílies i alumnes de primària descobriran l’entorn fluvial del Ripoll des de la mirada, el tacte i l’escolta

L’entorn del Riu Ripoll i el Torrent de Colobrers son els escenaris de la passejada que serà guiada per monitors de la Unió Excursionista de Sabadell. Aquesta entitat ha creat un seguit d’itineraris amb l’objectiu d’apropar els alumnes a la realitat natural, ecològica, agrícola, històrica i geogràfica, donant a conèixer als més joves el patrimoni natural del rodal.

En aquest cas, l’originalitat de l’experiència serà viure-la des dels sentits, com si els infants i les seves famílies fossin convidats especials d’aquest entorn. Es tractarà de descobrir com la natura és capaç de desvetllar sensacions en el propi cos per mitjà de la mirada, el tacte i l’escolta. La sortida tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig i partirà a les 9 del matí de la estació de trens Sabadell Nord.

El Passaport Edunauta s’emmarca en el context del programa Educació 360, Educació a temps complet. Està impulsat per la Diputació de Barcelona, la Federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya i la Fundació Bofill. El programa proposa una perspectiva global del fet educatiu i defensa que s’aprèn i s’educa arreu, no només a l’escola.