PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Comencen les obres per reformar el carrer de Bujaruelo, a Ca N’Oriac

Comencen les obres per reformar el carrer de Bujaruelo, a Ca N’Oriac

Les actuacions inclouen el trasllat de la línia d’arbrat a la zona verda per guanyar amplitud a la vorera i la millora del paviment, amb l’eliminació d’escocells per fer la vorera accessible. A més, també es preveu la plantació de 18 arbres nous, d’espècies més adaptades a la zona i la retirada de 8 exemplars que es troben en mal estat.

Altres obres al districte 3

D’altra banda, a més d’aquestes actuacions al carrer de Bujaruelo, hi ha altres obres que s’estan duent a terme en aquesta zona del districte 3, entre les quals destaca la creació d’una zona verda d’estada i lleure al carrer de Vallirana.

En concret, les obres de renovació de l’espai públic delimitat pels carrers de Vallirana, Vallmanya i Vall d’Àneu, inclouen la instal·lació de gabions per crear zones d’estada, la millora dels paviments de tot l’espai i la renovació del mobiliari urbà. També es durà a terme la plantació de nous arbustos i la renovació de l’arbrat existent, amb la substitució dels 7 arbres existents per 12 unitats adaptades al medi urbà. Finalment, el projecte també inclou la creació d’una nova xarxa de reg per degoteig.