PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sabadell presenta el projecte “Ara Dona. Emprenedores i Empresàries en Xarxa”

L’Ajuntament de Sabadell presenta el projecte “Ara Dona. Emprenedores i Empresàries en Xarxa”

El programa, adreçat a les dones emprenedores de Sabadell, contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. En la primera fase del projecte es fa una crida a dones directives i empresàries que vulguin compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes.

Aquest grup de dones empresàries i directives s’establiran com a referents per acompanyar les dones emprenedores novelles en els seus inicis, aportant coneixement a nivell estratègic. Durant tot el projecte es desplegaran accions de suport per afavorir el desenvolupament competencial de les dones emprenedores que hi participin compartint experiència, expertesa i coneixement a través de sessions de networking i formació ad hoc.

La presentació d’aquest projecte tindrà lloc el dijous 7 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). L’activitat començarà a dos quarts de 10 del matí, amb la benvinguda institucional a càrrec de la tinenta d'alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l'Ajuntament de Sabadell, Montse González. A continuació  tindrà lloc la taula rodona “Converses que inspiren" amb la co-fundadora de WeEQUAL, Eva Vila-Massanas, i la CEO i fundadora de Tipscool, Esther Cid, per donar peu a continuació a la presentació del contingut d’aquesta segona edició del programa i l’exposició de quatre testimonis de participants en l’edició anterior. La jornada es tancarà a les a les 11.30 amb un espai de networking.

Les persones interessades en assistir a aquest acte de presentació poden  enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Balanç 1a edició

La primera edició del programa es va tancar amb una puntuació d’excel·lent per part de les dones participants. En concret, 10 dones emprenedores de Sabadell van participar en l’anterior programa de mentoratge i van ser acompanyades per empresàries i, en total, 11 dones van configurar la borsa de mentores. Alhora, 54 dones van participar en accions de formació.