PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Enllestides les obres del carrer Major de la Creu Alta per facilitar la mobilitat dels vianants

Enllestides les obres del carrer Major de la Creu Alta per facilitar la mobilitat dels vianants

Les obres han permès pavimentar el carrer de manera que el ferm coincideixi amb el nivell de cota de la vorera. Així, el barri ha guanyat un espai accessible adjacent a la plaça, el qual ha passat a ser de prioritat invertida, garantint l’accés de vehicles a guals.

Pel que fa al trànsit que fins ara ha circulat per aquest tram, ho podrà continuar fent pel carrer de Lluís Carreras en direcció nord i sud. D’aquesta manera, la connectivitat de la zona està garantida.

Tal com ha explicat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés,

“amb la transformació del carrer Major donem resposta a una demanda veïnal i creem una nova zona de prioritat per a vianants. En aquest cas, hem actuat en un espai al costat de la plaça de la Creu Alta, de manera que entre la plaça i el carrer conformem tota una àrea per al passeig i l’estada”. Farrés ha afegit que “amb la millora, avancem un pas més en el camí d’anar guanyant en la qualitat dels espais públics a tots els barris de la ciutat”.

Aquesta actuació s’emmarca en tot un conjunt d’accions per arranjar diferents carrers als 7 districtes de la ciutat que comportaran una despesa global de 900.000 euros. Tot plegat, dins les estratègies “Fem Barri”, per assolir espais públics de qualitat a totes les zones de la ciutat, i “Sabadell Més Verda”, que treballa per naturalitzar els espais urbans i afavorir la presència de verd arreu.