PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell presenta el seu model intercultural en unes jornades internacionals amb representants d’Austràlia i Canadà

Sabadell presenta el seu model intercultural en unes jornades internacionals amb representants d’Austràlia i Canadà

L’objectiu d’aquest estudi és explorar com les ciutats estan implementant polítiques interculturals en tres regions amb històries molt diferents de polítiques de migració i diversitat. El passat 9 de setembre el Casal Pere Quart de Sabadell va acollir una primera jornada de treball.

En la primera sessió de treball de dijous s’ha fet un repàs de la història d’Espanya pel que fa a polítiques de diversitat. Acte seguit, la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Morell, ha presidit la taula on s’ha explicat l’experiència de la ciutat en la gestió de la diversitat des de la perspectiva de la interculturalitat.

L’acte ha comptat amb experts i representants polítics de les ciutats participants en l’estudi: Sabadell, Victòria (Austràlia) i Mont-real (Canadà). Més tard, hi ha hagut una sessió de treball on ha participat personal municipal i teixit associatiu de les tres regions participants.

En el cas de Sabadell, en aquest projecte hi han participat entitats d’àmbits molt diversos: l’Associació Nova Àfrica de Catalunya, l’Associació Juvenil l'Esquitx, el Centre Familiar Cristià, el Club Esportiu Mercantil, la Federació d'Associacions Veïnals, la Fundació Idea, la Fundación Secretariado Gitano, la Lliga dels Drets dels Pobles i el Servei Ciutadà d'Acolliment als Immigrants.