PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El pintor Ramiro Fernàndez Saus ofereix una visita virtual de la seva obra al Teatre Principal

El pintor Ramiro Fernàndez Saus ofereix una visita virtual de la seva obra al Teatre Principal

Bona part de l’obra de Ramiro Fernàndez està en mans de col·leccionistes privats i, per tant, no és possible fer una visita guiada presencial per la seva col·lecció. Ara, però, hi ha la possibilitat de fer aquest recorregut virtual i així conèixer un dels principals ambaixadors artístics de la ciutat.

De fet, Fernàndez ha portat el nom de Sabadell arreu, tal com queda expressat en el seu llibre escrit en anglès, català i castellà de la mà del prestigiós crític Andrew Lambirth: “Viu a Sabadell, ciutat de l’àrea metropolitana de Barcelona. Sabadell ha estat anomenada la Manchester catalana per la seva importància com a primera ciutat llanera d’Espanya, i va ser aquí, enmig d’un atrafegat desenvolupament de fàbriques tèxtils, que es va establir la Revolució Industrial a Catalunya. El mateix Ramiro prové d’una família que posseïa fàbriques tèxtils i que no tenia res a veure amb el món de l’art”.

 

Aquesta activitat està programada a través de Sabadell Capital Cultura Catalana 2024, és gratuïta i el seu accés és lliure fins a completar l’aforament.