PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Des d’avui ja es pot visitar l’exposició de Dones Poetes

En el marc dels actes del Dia de la Dona (8 de març) i del Dia Internacional de la Poesia (21 de març), el Casal Pere Quart acull l’exposició “Dones poetes”, organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell i l’Ajuntament, en col·laboració amb el Grup de Recerca Estudis de Gènere: traducció, literatura, història i comunicació de la Universitat de Vic.

L’exposició, que es pot visitar des de d’avui 1 de març i fins a l’1 d’abril, proposa un recorregut per la vida i obra de 12 dones que han contribuït a l’evolució de la poesia catalana contemporània.

Mitjançant 13 plafons, l’exposició presenta a Maria Antònia Salvà, Clementina Arderiu, Simona Gay, Rosa Leveroni, Montserat Abelló, Felícia Fuster, Maria Beneyto, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Olga Xirinacs, Marta Pessarrodona i Maria-Mercè Marçal. També s’hi poden trobar físicament alguns dels seus llibres i la relació de les seves obres que es poden trobar a les biblioteques de la ciutat.

L’horari de visita és de dilluns a divendres d’11 a 2 i de 5 a 8 i els caps de setmana, d’11 a 2 i de 5 a 9. Aquesta iniciativa compta amb el suport de les biblioteques municipals de Sabadell i de la Fundació Maria-Mercè Marçal.