PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Una nova empresa de l’àmbit de la construcció s’instal·la a Sabadell

Una nova empresa de l’àmbit de la construcció s’instal·la a Sabadell

En el nou establiment treballaran 185 persones, totes elles residents a la ciutat, que rebran formació per part de l’empresa per tal de garantir la seva progressió en aquesta. L’Ajuntament, a través del Vapor Llonch, ha col·laborat amb la cadena de magatzems en el procés de selecció de personal.

L’alcaldessa de Sabadell en funcions, Marta Farrés, ha participat aquest matí en la reunió prèvia a l’acte inaugural. A la trobada també han assistit Antonio Bullido, director general d'Obramat Espanya i Portugal, i Miguel Angelo Oliveira, director de la marca a Sabadell.

Farrés ha donat la benvinguda a la ciutat de l’empresa i ha dit que

“és una bona notícia. Les coses no passen perquè sí, les empreses decideixen on s’instal·len per molts factors, però el fet que l’entorn i l’administració hi afavoreixin són claus. Hem reduït el temps substancialment el temps de les llicències d’obres, hem impulsat amb altres institucions grans clústers, tenim programes d’atracció empresarial i hem començat a mobilitzar part dels 65.000 metres quadrats de parcel·les de sòl industrial per atraure inversions”.

El nou punt de venda disposa de 8.700 m2 i compta amb més de 20.000 referències de marques del mercat estructurades en nou grans seccions: materials de construcció, fusta i fusteria, eines, ferreteria, electricitat, sanitari, fontaneria-calefacció, ceràmica i pintura. Aquest és el Magatzem número 33 de la Companyia, el quart a Barcelona i el sisè a Catalunya.