PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La segona Plaça del Diàleg-Arcadi Oliveres a Sabadell arriba com a espai de trobada i reflexió en el 75è aniversari dels Drets Humans

La segona Plaça del Diàleg-Arcadi Oliveres a Sabadell arriba com a espai de trobada i reflexió en el 75è aniversari dels Drets Humans

Enguany s’hi han organitzat dues propostes: per una banda, la instal·lació artística i participativa Ser pacifista al segle XXI. Com  contribuir a una cultura de pau ara i aquí?, realitzada per Domestic Data Streamers en col·laboració amb Justícia i Pau, que té l’objectiu de compartir els missatges de l’Arcadi Oliveres i de generar espais de trobada, debat i conscienciació de la ciutadania en general. L'activitat consisteix en una exposició participativa mitjançant un sistema de preguntes i respostes.

Per una altra banda, la Fundació MAIN farà una exposició en un format de galeria de frases que conviden a la reflexió sobre temes associats amb la justícia global: justícia climàtica, drets humans, justícia de gènere i lluita contra les desigualtats. Recuperant el pensament d’activistes de tots els temps, es vol convidar el públic a qüestionar-nos com ens estem posicionant davant dels escenaris globals.

Durant tot el dia representants de les entitats de la Comissió d’Educació per a la Ciutadania Global del Consell de Solidaritat i Cooperació, així com de Justícia i Pau i Fundació MAIN acompanyaran la ciutadania durant la visita a les activitats i faran visites guiades a centres educatius.

La Plaça del Diàleg fomenta una ciutadania crítica i compromesa amb la pau i la justícia global. És una activitat emmarcada en la commemoració del 75è aniversari dels Drets Humans.

Més informació