PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Jornada d’art i performance a l’Estruch en el marc del Festival ARTefACTe

Jornada d’art i performance a l’Estruch en el marc del Festival ARTefACTe

La jornada començarà a les 16.30 h., amb un Cafè d’Artistes, punt de trobada entre artistes residents de l'Estruch, la comunitat local i el sector de les arts en viu, on explicaran els seus projectes en residència.

A continuació, a les 6 de la tarda, Pedro Alberto Cruz oferirà la conferència Art i performance,  en el marc del Curs d'Estudis de la Performativitat. Pedro Alberto Cruz és professor universitari, assagista, crític d'art i poeta. De 2008 a 2014 va ser conseller de cultura, turisme i esports del Govern de Múrcia.

La jornada finalitzarà a les vuit del vespre, amb la performance de Cacao Díaz Soft and Fierce. El andar de la Cunaguara. És una peça multidisciplinària conformada per cinc actes, que combina la performance, la dansa i la interpretació teatral. L’acció convida a transitar les opacitats de les històries no narrades del Carib.

Cacao Díaz és una artista afrodescendent, “performer” i cantant; articula diverses disciplines de les arts vives i escèniques per, a través del cos, construir relats i vibracions a partir de la seva experiència vital com a migrant i cos trans. Forma part de l'escena Ballroom Espanya, com a integrant de la Kiki House of Laveaux i dels col·lectius Don't Hit a la Negrx, Trany Tanny House o Col·lectiu Tinta Negra.

Aquesta performance té lloc dins del programa Performing Curation de les jornades d'exhibició d'art de performance ARTefACTe3, amb la participació de L’Estruch, juntament amb Arts Santa Mònica i Fundació Joan Brossa. ARTefACTe és un marc d'exhibició de pràctiques “performàtiques” i un laboratori de nova institucionalitat cultural.