PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Oberta la inscripció a les noves formacions de suport a les empreses i persones emprenedores

Oberta la inscripció a les noves formacions de suport a les empreses i persones emprenedores

A l’abril  es  proposa el taller “Tik Tok per a negocis”, que permetrà conèixer les possibilitats que ofereix aquesta aplicació com a eina de promoció de negocis. En aquesta línia vinculada a la digitalització, al maig es realitzarà el curs “Intel·ligència artificial al servei del teu negoci: Impulsant el màrqueting digital del futur!”.

Al setembre arribarà la sessió “Capacita't: utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i factura electrònica”. L’oferta formativa es  completarà a l’octubre amb els tallers empresarials  “Posiciona el teu projecte en cercadors (SEO)” i “Aspectes fiscals i comptables que les persones autònomes han de conèixer sobre el seu negoci”.

També, quinzenalment, s’organitza el taller “Valora la teva idea de negoci”, adreçat a persones emprenedores i que ajuda a analitzar el model de negoci proposat mitjançant la tècnica Canvas.

Informació i inscripció

Les inscripcions per a les noves activitats programades entre els mesos d’abril i octubre des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a estan obertes i requereixen inscripció prèvia, ja que el nombre de places és limitat.

Les propostes es desenvoluparan en format online o presencial i en funció de l’activitat tindran lloc al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)  o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119).

Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació de qualsevol d’aquestes activitats ho pot fer mitjançant el web sabadellempresa.cat.